Kamstrupin älymittausratkaisut

Hei ja tervetuloa! Me Kamstrupilla teemme älykkäitä energian- ja vedenmittausratkaisuja. Toimitamme hyvin laadukkaita mittausratkaisuja eri laitoksille, kiinteistöhuollolle sekä yrityksille, jotka tarvitsevat käyttöönsä luotettavia kulutustietoja. Toimitamme laitteita älymittareista ja etäluentalaitteista aina analytiikkaan ja eri palveluihin asti. 

Me olemme kiinnostuneita mittareiden keräämästä tiedosta yhtä paljon kuin sinä. Siksi me olemme aina yhtä innostuneita auttamaan sinua, jotta saat hyödynnettyä kaiken datan. Mutta se meistä.

Nauti laitteistamme.

Tervetuloa helpompi arki

Tuntuuko, että vedenmittaus ja -laskutus vievät liikaa aikaa? Aiheuttaako vuotavat hanat, vesikalusteet tai mahdolliset putkivuodot tai -rikot turhia kustannuksia tai huolta vastuullasi oleville kiinteistöille tai niiden asukkaille? Vie vedenmittaus uudelle tasolle READy-etäluentajärjestelmän avulla.

Heat Intelligence

Kun tiedät, mitä maanalla tapahtuu...

Pystyt hyödyntämään aidosti älykästä kaukolämmitystä ja
- paikantamaan lämpöhäviöt
- todentamaan toimituksesi laadun
- seuraamaan kuormitusta ja kapasiteettia ja
- tunnistamaan verkkoa rasittavat tekijät.

Mitä jos mittarit voisivat kuulla sellaiset vuodot, joita et itse näe?

Jokainen älykäs vesimittari voi nyt myös paikantaa vuotoja, minkä ansiosta jakeluverkon läpinäkyvyys on aivan uudenlaista. FlowIQ® 2200 -vesimittarit muodostavat tiheän ääni-ilmaisinten verkoston, joka tarkkailee vuotoääniä runko- ja tonttivesijohdoista.

Kamstrupin sähkömittariratkaisut - vuorenvarmaa teknologiaa tulevaisuuteen

Kamstrupin älykkäät sähkömittarit on kehitetty pitkälle tulevaisuuteen. Tutustu huipputarkkoihin ratkaisuihimme. Tässä kolme syytä, miksi sähköyhtiön kannattaa valita kumppanikseen Kamstrup.